jkfotografi.blogg.se

4 bilder sen sist

Publicerad 2015-04-29 21:24:09 i Allmänt,

 
Slänger upp 4 bilder sen sista blogginlägget, mera bilder kommer senare med bättre kvalité (bilder från systemkameran). Hur som helst så tänkte jag berätta om min dag för er.

Idag hyrde Elina och jag varsin cykel och cyklade in till Palma för att fota, ligga på stranden i ett par timmar (då vi redan har överflöd på bilder) och sedan ta en lunch på Hard Rock Café. För er som inte visste det har min dröm varit i över 9 år att få äta på något av alla Hard Rock Caféen där ute. Idag gick min dröm i uppfyllelse. Musiken var hög och bra och maten var otroligt god och drinken kylande. Jag? Lycklig! Efterråt sprang jag in i shopen och köpte mig en skön hoodie (som jag sitter i nu). Sen på eftermiddagen blev det mulet och vi har sedan dess suttit inne och redigerat bilder till vårt reseprojekt som ska redovisas i skolan nästa vecka. :-)
 
 
 
 
 

Instagram: jenniek_

Publicerad 2015-04-26 12:08:41 i Allmänt,


Är ni intresserade av se flera av mina bilder från min resa här i Spanien? Följ mig gärna då på min instagram: jenniek_
 
Här kommer lite bilder från resan som är tagna med mobilen:
 
 

 
 
 
 
 
Champagnefrukost idag
 
 

Palma ♥

Publicerad 2015-04-26 12:01:00 i Allmänt,

Hej,
 
livet här i Spanien rullar på och vi stor trivs här! Det känns verkligen inte som man redan har varit här över en veckas tid. Vi har fotat gatufoto om dagarna och tagit härliga kvällsdopp om kvällarna. Förutom att fota, sola, dricka goda drinkar är jag i full gång med min träning. Vet ni hur fantastiskt härligt det är att springa längst kusten, bitvis springa i sanden och se vyer som man vanligtvis inte är van vid under sina löpturer? Här vill jag stanna. 

Kameran går varm med andra ord.
Hoppas alla har det bra där hemma ♥
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela