jkfotografi.blogg.se

Afternoon tea

Publicerad 2015-09-20 19:55:14 i Allmänt,

I fredags var jag på afternoon tea på Park Hotel med mamma. Vi har pratat i över tre år att gå på afternoon tea och äntligen blev det av och det var super mysigt. Jag valde roobios te och fick ett egen kakfat med massor godsaker, det var jätte bra för de hade glutenfritt så jag också kunde fika.
 
 

Lite inspiration

Publicerad 2015-09-09 15:38:00 i Allmänt,

 
Igår fick vi en uppgift i skolan som ska vara klar tills imorgon, så idag har vi fått arbeta med den uppgiften på valfri plats. Uppgiften är att fotografera 100 bilder till ett reportage och jag valde att dra in till Linköping och fotografera vardagen för dialyspatienterna som sitter vid garnisonen. Dessa personer söker sina egna apparater helt själva men viss hjälp av personal. Det var roligt att få hänga med dem under förmiddagen och det var ett riktigt härligt gäng som fastnade på bilderna.
 
När bilderna (blev visst lite över 100 bilder) var färdiga så passade jag på att dra ner på stan och gjorde lite ärenden. Nu sitter jag hemma och går igenom lite anteckningar inför en tenta vi har imorgon och bläddrar lite i septembers upplaga av Vanity Fair. Perfekta tidningen för att ladda upp med inspiration inför hösten kommande fotouppgfiter i skolan.
 
 
 
 
 
 

Portrait of David Rydberg

Publicerad 2015-09-06 19:28:00 i Allmänt, PLÅTNINGAR,

 
Tja!
 
Haft en bra helg? Min helg har varit riktigt bra, den skulle beskrivas som lugn men jag har ändå flängt runt mera än vad jag har varit hemma. Lite bildbehandlig blev det på fredagen som ni ser nedanför, bilden är från i våras på David Rydberg. 
 
Annars har jag hängt med vänner i helgen, shoppat aningens för mycket men ändå nödvändiga saker och idag började jag morgonen med en löprunda i spöregnet. Min astma känns äntligen lite bättre men det är fortfarande jobbigt med andningen men höften sitter kvar! 

Just nu sitter jag med fötterna i fotbad framför tvn och mer än så tänker jag nog inte göra ikväll. Ska värma mig en kopp med ingefärste och redigera lite lätt i photoshop. Imorgon kommer CANON på besök till skolan så det blir en lång men väldigt spännande dag! Canon var på besök i våras i Jönköping på den skolan som jag gick då men oturligt nog var jag sjuk just då så det känns skönt att äntligen få träffa dem!

Trevlig kväll alla!
Modell: David Rydberg

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela