jkfotografi.blogg.se

Chris

Publicerad 2015-08-27 16:00:00 i PLÅTNINGAR,


Innan jag slutade June i somras hade vi som sista uppgift att fota en bild i temat "kaffe". Jag valde den här bilden på Chris. Jag hade också en plåtning med Emma på samma tema som jag jobbar med i skrivandes stund. På bilden har hon en bh gjord av kaffefilter och hon har kaffe rinnandes över hela ansiktet - den bilden älskar jag och det är nog lite därför det tar så lång tid att redigera den. Sen har jag en hel del bilder jag vill redigera på Chris från hans plåtning, lika bra att passa på nu innan man har fått massor skoluppgifter :-)
 
 
 
 

Tillbaka till verkligheten

Publicerad 2015-08-27 15:37:12 i PLÅTNINGAR,

 
Sommarens ledigheter är över och nu är jag tillbaka vid datorn och har redan gått min första vecka på Gamlebys yrkeshögskola inom reklam och magasin. Än så länge pendlar jag med bilen då det är ca 5 mil från Åtvidaberg till Gamleby och det känns som att det funkar bra. Veckan har varit lugn fast med mycket intryck så lite seg är man. 
 
Nu när skolan har börjat och snart när uppgifterna rullar in och man börjar fotografera igen har jag bestämt mig att jag ska bli mera aktiv här på bloggen igen efter ett väldigt långt uppehåll. Slänger in två bilder som jag har suttit med i veckan nu, knappt varit inne i photoshop på hela sommaren och min älskade ritplatta har legat i fodralet så det känns skönt att komma igång igen!
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela