jkfotografi.blogg.se

DING DONG - THE FEVER IS GONE

Publicerad 2015-02-27 22:46:00 i PLÅTNINGAR,

 
De senaste dagarna har jag bara gjort två saker - jag sovit och gjort urval från 5 olika dagars fotograferingar. Kanske inte låter speciellt mycket men som jag pepprar med kameran vill jag lova att det var väääldigt många bilder. Nu är äntligen febern borta och jag känner mig som en människa igen. 
 
Ikväll har jag suttit och redigerat lite bilder för skoj skull innan det är dags att välja vilka av alla bilderna som jag vill ha till min portfolio. SVÅRT! Men jag har några plåtningar till att göra till min portfolio så än är jag inte klar. I morgon kommer en vän till mig från Åtvid hit och vi ska shoppa, fika och bara mysa. Sen på söndag ska jag assa en i klassen i studion - ska bli jätte roligt det med! Sedan kommer jag längta massor tills nästa vecka då vi ska ha massor roliga lektioner som hudretusch bland annat. CAN'T WAIT!
 
Bild på David från förra helgen

Jag skulle kunna bo i studion

Publicerad 2015-02-25 22:34:00 i Allmänt, PLÅTNINGAR,

 
Jag har en talang som jag måste säga kommer till bra anvädning ibland. Det är stänga av kroppens mående när jag är sjuk och pusha mig själv. Jag tog min temp nu ikväll och jag har hög feber, jag kände redan imorse att jag inte mådde bra. I natt sov jag 1 timma pga feber och förkyldning. Men eftersom jag skulle fota två tjejer som hade åkt 2 timmar till mig för att bli plåtade var det bara att stega ut från kroppen och lura mig själv att vara frisk. Jag tyckte det gick riktigt bra och jag har haft en toppen dag med tjejerna jag plåtade. Förutom när det blev svart för ögonen och jag ramlade ner från en stol och har skrapsår på hela armarna men what the heck. Nu mår jag pyton men det tar jag med en klackspark.
 
Julia heter den ena person som jag plåtade, hon har jag träffat tidigare då hon sökte till samma fotoskola som mig men valde att gå Gotlands fotoskola och den andra tjejen heter Matilda och är vän med Julia (hon på bilden nedanför). Båda tjejerna var galet roliga med samma humor som mig vilket gjorde dagen ännu bättre! 

Intensiv helg

Publicerad 2015-02-22 23:21:00 i PLÅTNINGAR,

 
Tja!

Med en snorig näsa, feber och frossa så ligger jag i sängen och redigerar bilder från min underbara helg. I fredags kom Hanna, David och Emma hit till Jönköping och tillbringade helgen med mig och under hela lördagen var vi i studion. Vi fotade över 10 timmar och använde oss av runt 5 olika färger till bakgrunder. Men jag måste erkänna att jag är mest såld på den svarta bakgrunden. 

Efter alla fotograferingar hade vi mys hemma hos mig och sedan blev det utgång. Redan i fredags började jag känna mig hängig och allt eftersom blev jag sämre och sämre. Men min helg har varit fantastisk på alla sätt så jag ska inte klaga på min förkyldning och istället visa en bild från helgen på David:
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela