jkfotografi.blogg.se

Lite nya bilder

Publicerad 2015-10-13 21:34:37 i PLÅTNINGAR,

 
Hej,
 
veckan har börjat knaggligt. I helgen blev jag genomförkyld, vilket är typisk då en ny kurs (som jag har längtat massor efter) har börjat i skolan. Den här veckan börjar vi med studiofotografering. Så idag fick jag inget annat än palla mig iväg till skolan. Vi har en gästföreläsare vid namn Johan Westin som har föreläsningar och workshop med oss med studioljus och det hela är fruktansvärt intressant då det här är något jag verkligen vill lära mig mera av!
 
Här är förresten 3 bilder som jag hade som alternativ till föregående kurs som jag skrev om i blogginlägget nedanför då vi hade ord vi skulle fotografera efter. 
 

Medmänskighet

Publicerad 2015-10-04 22:46:02 i Allmänt, PLÅTNINGAR,

Hej!

Sen i måndags har vi haft eget arbete i skolan. Vi har i uppgift att fotografera 2 två bilder efter vissa utvalda ord till en slutuppgift som vi ska redovisa den kommande veckan på torsdagen. Vi ska välja två ord av följande ord: medmänsklighet, solidaritet, idealism och aktivism. Mina bilder är fotograferade och nu sitter jag med redigeringen. Ena bilden ska printas och den andra bilden ska redovisas digitalt där man visar sin lageruppbyggnad i photoshop.
 
I lördags fotograferade jag i skolans studio med Axelin och Jennica. Det var första gången jag var själv i skolans studio och vi körde på en snygg grå tygbakgrund och med ett paraply som är större än vad jag är lång :-). Här kommer två behind the scenes bilder och en bild från resultatet av plåtningen.
Ett av resultaten:

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela