jkfotografi.blogg.se

TEMA KAFFE

Publicerad 2015-05-25 21:20:00 i BEHIND THE SCENES,

 
Nu är det dags för sista "månadens bild" för mig och min klass tid på june folkhögskola. Temat är kaffe. Jag har redan tagit min bild för temat och sitter för tillfället och redigerar lite från den fotograferingen. Jag använde mig utav två modeller och tolkade temat på två sätt. Sen så får jag se vilken av bilderna som jag väljer. På bilden nedanför ser ni Emma med en bh gjord i kaffefilter, sedan fäste vi lite kaffebönor längst bh-banden och inte nog med det så bestämde jag att vi skulle hälla kaffe över min kära modell. Jag bryggde 30 koppar kaffe på morgonen innan vi möttes upp hos Emma. Jag fotograferade även Chris som hade kaffebönor i ansiktet och i håret, kaffepulver som ögonskugga och blåste även lite kaffepulver. Roligt tema för kaffeälskaren Jennie med andra ord... ;-)
 
 

Jag kom in i Gamleby

Publicerad 2015-05-25 21:09:00 i Barn,

Nu har chocken lagt sig. Förra torsdagen fick jag reda på att jag kom in på Gamlebys fotoskola inom reklam och magasin. Den skolan har jag kämpat för i 5 års tid och när jag fick det där mailet om att just jag blivit antagen kunde jag inte tro att det var sant. Jag måste ha läst om mailet över 50 gånger för att se om det verkligen stämde sen kom tårarna. Det känns helt overkligt och jag är så glad att jag ska få läsa fotografi 2 år till och dessutom på min drömskola.
 
Temat för antagningsintervjun var "glitter och glamour". Jag kom hem från Spanien på lördagskvällen (för ca 3 veckor sen) och fotade fina Lova på söndagen. Duktiga Emma Hallberg gjorde sminkningen. När jag väl skulle sätta mig och redigera bilderna lite snabbt innan jag skulle åka till Gamleby fick jag magsjuka, typiskt. Trots det så hade jag turen med mig! 
 
 
 

Gatufoto i Palma, Spanien

Publicerad 2015-05-11 15:06:00 i Allmänt, Gatufoto,

 
Jag testade som sagt på gatufoto när jag var i Palma. Spännande då jag har bara kört det en gång tidigare i höstas i Köpenhamn. Här är några av bilderna från resan, det blev 105 stycken till mitt bildspel som jag ska redovisa i skolan. 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela